بازدید سرزده اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان از سلف سرویس دانشجویی
اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان به صورت سرزده (بدون اطلاع قبلی) از سلف سرویس دانشجویان دختر و پسر این دانشگاه بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این بازدید، شاهوردی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و سایر اعضای این شورا، مشکلات مربوط به کیفیت برخی غذاهای دانشجویی را با روحاله کریمی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه لرستان در میان گذاشتند.
روح اله کریمی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه لرستان ضمن استقبال از بازدید اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان توضیح داد همواره نظرات دانشجویان برای معاون محترم دانشجویی دانشگاه لرستان (جناب دکتر شاهین) و اداره تغذیه این دانشگاه، مهم است.
در این بازدید شیوه پخت و پز تغذیه، کیفیت پخت، نظافت آشپزخانه، میزان غذا، کیفیت غذای استامبولی، کیفیت مواد اولیه، دورچین و ... از نگاه اعضای شورای صنفی دانشجویان، بررسی شد.
در این بازدید بهدنبال گفتوگوی شاهوردی, دبیر شورای صنفی دانشجویان و کریمی، رئیس اداره تغذیه معاونت دانشجویی دانشگاه, تصمیم گرفته شد نظرسنجی درباره انتخاب برخی غذاها در کانال اطلاعرسانی مربوطه، تقویت شود.
در این بازدید اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان خواستار اضافه شدن یک غذای رایگان برای شام دانشجویان خوابگاه شدند و با موافقت دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و روحاله کریمی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه، تصویب شد غذای کتلت به صورت رایگان به اتوماسیون تغذیه همراه با استانبولی ( یا عدس پلو)، افزوده شود.
همچنین، اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان در این بازدید، روش پخت استانبولی را بررسی میدانی و تایید کردند همه گوشتی که به این غذا افزوده میشود خالص است و از سویا استفاده نمیشود و کیفیت قابل قبولی دارد. برای پخت مرغ نیز از مرغ گرم استفاده میشود.
در این بازدید اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان تصریح کردند وضعیت بهداشت آشپزخانهی سلف سرویس سایت مرکزی کمالوند، مناسب است.
اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان در این بازید تأکید کردند کوشش خویش را برای افزایش هرچه بیشتر کیفیت غذای دانشجویی، ادامه میدهند.
گفتنی است نشستهای منظم تبادل نظر اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی این دانشگاه برگزار میشود.