اخبار

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و دبیر شورای صنفی دانشجویان از مدیر و کارشناسان اداره تغذیه دانشگاه تقدیر کردند

۱۴۰۱/۰۷/۳۰

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و دبیر شورای صنفی دانشجویان با حضور در سلف سرویس سایت مرکزی دانشگاه از مدیریت و کارشناسان اداره تغذیه دانشگاه لرستان، تجلیل کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز شنبه، 30 مهرماه، دکتر سیدحسام الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، پیمان شمسی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، دکتر زارعی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه، ماسوری (مدیر امور سراهای دانشجویی) و برخی دیگر از اعضای شورای صنفی دانشجویی، با حضور در اداره تغذیه، از روح اله کریمی، مدیر اداره تغذیه دانشگاه لرستان و سایر کارشناسان این اداره، قدردانی کردند.

در همین رابطه، پیمان شمسی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان به خبرنگار ما گفت: «کیفیت غذای دانشجویی در سایت مرکزی دانشگاه بسیار بهتر از ترم گذشته شده است و این جای تقدیر از رئیس محترم دانشگاه لرستان و حوزه تغذیه که زیرمجموعه معاونت دانشجویی است دارد».

شمسی تشریح کرد: «همچنین از تغییرات مثبتی که صورت گرفته است اینکه منوی غذاها متناسب با سلایق دانشجویان تغییر کرده است».

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان افزود: «در اداره تغذیه دانشگاه لرستان نیز باتوجه به اینکه تعداد زیاد دانشجو به این اداره مراجعه می‌کنند سطح پاسخگویی کارشناسان این اداره ارتقاء یافته است که در این رابطه هم بایستی از رئیس محترم دانشگاه لرستان، معاون محترم دانشجویی دانشگاه و رئیس اداره تغذیه دانشگاه، سپاس‌گزاری کنم».

پیمان شمسی توضیح داد: «در روزهایی که دانشجویان نو ورود برای ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه کردند با برنامه ریزی ها و درایت صورت گرفته، غذای روزانه به صورت روزفروش، تهیه و توزیع شد و هیچ گونه مشکل خاصی در این رابطه نداشتیم که یک اقدام مهم از طرف معاونت دانشجویی و اداره تغذیه بود».

شمسی اظهار داشت: «مجموعه این اقدامات مثبت انجام شده ایجاب می‌کرد از مدیریت و کارشناسان اداره تغذیه دانشگاه لرستان تقدیر شود که این مهم انجام شد».

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان بیان کرد: «امیدوارم تجهیزات مورد نیاز سلف سرویس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان نیز خریداری شود و در آن دانشکده نیز همچون سایت مرکزی دانشگاه لرستان، کیفیت تغذیه، ارتقاء یابد».

گزارش تصویری

۱۴۰۱/۰۷/۳۰ - ۱۵:۰۳
۳۵۶ بازدید