کسب مدال‌های طلا، نقره و برنز توسط دانشجویان دختر کاراته‌کار دانشگاه لرستان در مسابقات منطقه پنج و انتخابی المپیاد دانشجویی کشور

۱۴۰۲/۱۲/۲۱

دانشجویان کاراته‌کار دختر دانشگاه لرستان موفق شدند در مسابقات منطقه پنج دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و انتخابی المپیاد دانشجویی کشور، مدال‌های طلا، نقره و برنز را کسب کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در مسابقات کاراته دانشجویان دختر منطقه پنج دانشگاه‌های کشور که روزهای 19 و 20 اسفندماه سال جاری به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد مریم جهان‌بانی، دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک دانشگاه لرستان، در وزن منفی 68 کیلوگرم، مدال طلا و مقام نخست را در این وزن کسب کرد.

شکیلا خلفی، دانشجوی کارشناسی شهرسازی دانشگاه لرستان در وزن مثبت 68 کیلوگرم به مدال نقره و عنوان دوم، دست یافت.

مبینا وحیدی، دانشجوی کارشناسی کامپیوتر دانشگاه لرستان در وزن منفی 61 کیلوگرم، مدال برنز و عنوان سوم این مسابقات را از آن خویش کرد.

تیم کاراته دانشجویان دختر دانشگاه لرستان با مربیگری مریم مریدی، در این مسابقات شرکت کرد.

۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - ۰۸:۲۷