کارگاه دانشجویی مقابله با استرس و اضطراب توسط مرکز مشاوره دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۱/۲۸

کارگاه آموزشی مقابله با استرس و اضطراب را مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان برای جمعی از دانشجویان این دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه با تدریس دکتر فضل‌اله میردریکوند، مدیر مرکز مذکور و روانشناس برگزار شد.

دکتر میردریکوند در این کارگاه، مطالبی درباره روش‌های شناختی و رفتاری مقابله با استرس و اضطراب، روش‌های مبارزه با کنترل‌ناپذیری و پیش بینی‌ناپذیری، روش‌های افزایش کفایت و توانمندی برای مقابله با استرس و اضطراب و روش‌های افزایش کیفیت تحصیلی و مقابله با اضطراب امتحانات، بیان کردند.

کارگاه در تاریخ سه‌شنبه، 28 فروردین ماه سال جاری برگزار شد.

در این کارگاه براساس تدریس گفت وگومحور و مشارکتی، دانشجویان نیز دیدگاه ها و پرسش های خود را با دکتر میردریکوند در میان گذاشتند.

وی به پرسش های دانشجویان پاسخ داد و در جمع دانشجویان گفت مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان، همواره آماده پاسخ‌گویی به دانشجویان درباره موضوعات مرتبط با سلامت و بهداشت جسم و روان است.

۱۴۰۳/۰۱/۲۸ - ۱۴:۳۳