نشست شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با معاون دانشجویی این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۷/۰۹

نشست برخی اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با معاون دانشجویی این دانشگاه، دکتر مهدی شاهین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز دوشنبه، 9 مهرماه سال جاری در اتاق کار معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در این نشست توضیح داد اینکه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان به صورت منظم و مستمر، پیگیر انعکاس مطالبات صنفی دانشجویان و رفع مشکلات موجود است نشاندهنده‌ی پویایی فعالیت شورای صنفی دانشجویان دانشگاه است.

در این نشست، مطالبات و پیشنهادات مختلف در حوزه های تغذیه (کیفیت غذای دانشجویی)، سراهای دانشجویی و بوفه های خوابگاه ها و … مطرح شد.

در این نشست، مانا میرویسی، نایب دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، فرید ستاری، مسئول روابط عمومی شورای صنفی دانشجویان و نماینده سرای دانشجویی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی و امیرحسین گودرزی، مسئول باشگاه سرای دانشجویی دانشکده دانشگاه لرستان حضور داشتند و پیشنهادات خود درباره ارتقای راهکارهای تحقق مطالبات صنفی دانشجویان بیان کردند.

در نشست مذکور، ناصر محمدزاده، مسئول امور رفاهی دانشگاه لرستان نیز حضور داشت.

۱۴۰۳/۰۷/۰۹ - ۱۱:۲۴