نشست شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با معاون دانشجویی این دانشگاه

۱۴۰۳/۰۷/۰۳

در نشست شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با معاون دانشجویی این دانشگاه، برخی مشکلات صنفی مطرح و دستورات لازم صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در سومین روز از مهرماه سال جاری، جمعی از اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، نشست تعامل همراه با مطالبه‌گری صنفی را با دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی این دانشگاه برگزار کردند.

در این نشست، ابتدا، علی مداحی، نماینده شورای صنفی دانشجویان در دانشکده‌های فنی و مهندسی و دامپزشکی، نازنین توحیدی، نماینده شورای صنفی در سرای دانشجویی ولیعصر (عج)، فرید ستاری و امیر ماسوری، نمایندگان شورای صنفی در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی و رضا هادی‌نسب، نماینده شورای صنفی در دانشکدگان علوم پایه و شیمی، هر کدام مشکلات مربوط به سراهای دانشجویی را بیان کردند.

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، تأکید کرد شورای صنفی دانشجویان، نمایندگان منتخب دانشجویان هستند که همواره براساس تعامل و همدلی، مطالبات دانشجویان را پیگیری می‌کنند.

وی توضیح داد بخشی از مشکلات سراهای دانشجویی هم بایستی با مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان، رفع شود.

در این نشست، مدیر امور دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر علی زارعی نیز حضور داشت.

۱۴۰۳/۰۷/۰۳ - ۱۱:۲۵