معاون دانشجویی دانشگاه لرستان: خوابگاه 170 نفری با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان تعمیر و تجهیز شد
۱۴۰۴/۱۱/۱۴
معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، مهمترین اقدامات در رابطه با تعمیر و تجهیز خوابگاهی فصل تابستان 1404 را که با حمایت و مشارکت صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم انجام شده، تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، در گفتوگو با خبرنگار ما گفت: «تعمیر و تجهیز خوابگاهی، معمولاً در فصل تابستان که دانشجویان تعطیل هستند صورت میگیرد».
دکتر شاهین، تشریح کرد: «در تابستان 1404 نیز با همکاری معاونت پشتیبانی و مدیریت امور عمرانی دانشگاه، بلوک 2 خوابگاه دانشجویان پسر، واقع در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی انجام شد».
وی اظهار داشت: «برای تعمیر، نوسازی و تجهیز زیرساختهای خوابگاه بلوک 2 که شامل وسایل جدید آشپزخانهها، نوسازی سرویسهای بهداشتی، حمامها و سایر موارد میشود، در مجموع، حدود 6 میلیارد تومان، هزینه شد».
معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، افزود: «ظرفیت اسکان در بلوک 2 مجمتع خوابگاهی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی، تعداد 170 نفر است؛ به همین علت، تعمیر و تجهیز این بلوک، از اقدامات مثبت در راستای افزایش رضایت دانشجویان است».
دکتر مهدی شاهین تصریح کرد: «اقدامات انجام شده با استناد به تفاهمنامه دوجانبه همکاری بین دانشگاه لرستان و صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم صورت گرفت؛ بر این اساس، پنجاه درصد هزینه از سوی دانشگاه و پنجاه درصد، توسط صندوق رفاه دانشجویان تأمین شد».
دکتر شاهین، ادامه داد: «بلوک 2 یک بلوک غیرفعال بود؛ زیرا نیازمند تعمیر و تجهیز بود؛ با حمایت رئیس محترم دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، این بلوک از حالت غیرفعال به «فعال» تبدیل شد که خود، رضایت دانشجویان را به دنبال داشته است».
وی بیان کرد: «برنامهریزی کردهایم با حمایت صندوق رفاه دانشجویان، در فصل تابستان 1405 بتوانیم سایر بلوکهای نیازمند به تعمیر و تجهیز را گام به گام، انجام بدهیم».
توضیح:
عکسها مربوط به قبل و پس از تعمیرات است.