جمع‌آوری زباله‌ بخش‌هایی از سایت مرکزی توسط مرکز بهداشت و همیاران سلامت دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۲/۰۳

در راستای اجرای برنامه‌های روز سوم هفته سلامت، با حضور دانشجویان و اعضای کانون همیاران سلامت جسم مرکز بهداشت دانشگاه لرستان و تعدادی از کارشناسان بهداشتی، زباله‌های موجود در بخش‌هایی از محوطه سایت مرکزی دانشگاه لرستان، جمع‌آوری و اقدام به پاکسازی محیط شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این برنامه، ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه، سوم اردیبهشت‌ماه سال جاری در سطح معابر و فضای سبز سایت مرکزی دانشگاه لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت و تحقق شعار «سلامت خانواده و سلامت زمین»، برگزار شد.

هدف از این گونه برنامه‌های بهداشت‌محور، ترویج هرچه بیشتر فرهنگ نگهداری از منابع طبیعی و فضای سبز به عنوان سرمایه ملی در سطح دانشجویان است.

توجه به بهداشت محیط، صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، توجه به مفهوم مدیریت سبز و ارج‌نهادن به یاوران علمی شاغل در بخش فضای سبز دانشگاه لرستان از اهداف مهم اجرای این برنامه بود.

رعایت بهداشت محیط باعث اثرگذاری مثبت کالبد و محیط بر سلامت جسم و روان دانشجویان می‌شود.

آموزش و آگاهی‌رسانی درباره اهمیت جمع‌آوری پسماندها و صنعت بازیافت از موضوعاتی است که دنبال می‌شود.

برای نمونه، در این برنامه‌ها آموزش داده می‌شود که عدم جمع‌آوری زباله‌ها به‌ویژه زباله‌هایی که از گونه پلاستیک هستند چقدر برای سلامت منابع طبیعی و فضای سبز، آسیب‌ دارد.

گفتنی است رئیس مرکز بهداشت معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر سعید دارابی است.

۱۴۰۳/۰۲/۰۳ - ۲۲:۲۶