برپایی میزهای مشاوره دانشگاه لرستان و ارائه خدمات دانشجویی به مناسبت هفته سلامت

۱۴۰۳/۰۲/۰۲

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت اقدام به برپایی میزهای مشاوره حضوری در فضای باز واقع در محوطه سایت مرکزی دانشگاه لرستان کرد و خدمات مشاوره‌ای به دانشجویان ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این میزهای خدمات مشاوره در تاریخ اول اردیبهشت‌ماه سال جاری برپا شد و مشاوران مرکز مشاوره دانشگاه لرستان به پرسش های متنوع دانشجویان پاسخ دادند.

مشاوران در این برنامه درباره موضوعات تحصیلی، ازدواج، مهارت‌های زندگی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و سایر موضوعات مشابه، به دانشجویان، مشاوره علمی ارائه کردند.

مرکز مشاوره دانشگاه لرستان با همکاری کانون همیاران سلامت دانشگاه، این برنامه را اجرا کرد.

برنامه‌ریزی شده است نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی مبتنی بر ارتقای آگاهی‌های دانشجویان در سراهای دانشجویی (خوابگاه ها) نیز به مناسبت هفته سلامت، برگزار بشود.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان دکتر فضل‌اله میردریکوند است.

مرکز مشاوره دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۳/۰۲/۰۲ - ۱۱:۰۸