بازی دوستانه مینی‌فوتبال تیم فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان با تیم ستین برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۱۱

بازی دوستانه مینی‌فوتبال بین تیم فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان با تیم باشگاهی ستین خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این رقابت دوستانه در زمین چمن مصنوعی سرای دانشجویی ولیعصر (عج) دانشگاه لرستان (سرای دانشجویی تحصیلات تکمیلی این دانشگاه)، برگزار شد.

مسابقه با نتیجه 5 بر 3 به سود تیم فوتبال ستین خرم‌آباد، پایان یافت.

مربی تیم فوتبال فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، عبدالرضا سپهوند است.

این مسابقه دوستانه را اداره تربیت بدنی معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در راستای تقویت اقدامات مرتبط با تندرستی و سلامت فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، برگزار کرد.

به گفته‌‌ی دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، همه کوشش این معاونت آن است که برنامه‌‌های شاد و تندرستی‌زا در دانشگاه لرستان گسترش یابد و تداوم داشته باشد.

۱۴۰۳/۰۲/۱۱ - ۱۶:۵۶