چهارمین کارگاه دانشجویی مرکز مشاوره دانشگاه لرستان در هفته‌های اخیر با عنوان روش‌های نوین یادگیری برگزار شد

۱۴۰۲/۱۲/۱۹

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان، چهارمین کارگاه آموزشی دانشجویی در هفته‌های پایانی سال با عنوان روش‌های نوین یادگیری را با تدریس دکتر فضل‌اله میردریکوند برای جمعی از دانشجویان این دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه، روز شنبه، 19 اسفندماه سال جاری در مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر فضل‌اله میردریکوند، مدیر مرکز و روان‌شناس، در این کارگاه، درباره روش‌های مختلف یادگیری، یادگیری انواع مسائل مفهومی و غیرمفهومی، یادگیری برای کار و زندگی، تکنیک‌های یادگیری همراه با تسلط، روش‌های تحکیم و پایداری یادگیری، روش‌های تقویت خودکارآمدی و افزایش عزت نفس به منظور یادگیری بهتر و … موضوعات آموزش را برای دانشجویان بیان کرد.

دانشجویان نیز پرسش های خود را مطرح نمودند و دکتر میردریکوند به پرسش‌ها پاسخ داد.

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۲/۱۲/۱۹ - ۱۴:۰۵