سردخانه جدید سلف سرویس مرکزی دانشگاه لرستان با حضور مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری لرستان همزمان با دهه فجر افتتاح شد

۱۴۰۲/۱۱/۱۸

همزمان با ایام دهه مبارک فجر، با حضور امین گودرزی، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و معاونان این دانشگاه، سردخانه جدید سلف سرویس مرکزی دانشگاه لرستان با ظرفیت 15 تُن که از نوع سردخانه با دمای زیرصفر است، افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این سردخانه، صبح روز چهارشنبه، 18 بهمن‌ماه افتتاح شد تا ظرفیت سردخانه‌ای تغذیه دانشجویی دانشگاه لرستان ارتقاء و افزایش یابد.

همچنین مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری لرستان از بخش‌های مختلف سلف سرویس مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گفته ی دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، برای احداث این سردخانه 600 میلیون تومان هزینه شده است.

در آیین افتتاح، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان نیز توضیحاتی درباره سردخانه و برخی اقدامات انجام شده برای ارتقای زیرساخت‌های سلف سرویس‌های دانشگاه لرستان با تأکید بر توجه به رضایت دانشجویان، ارائه کرد.

اداره تغذیه دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۳:۲۵