اتاق تندرستی هاویر در مجتمع خوابگاهی سایت مرکزی دانشگاه لرستان همزمان با دهه فجر افتتاح شد

۱۴۰۲/۱۱/۱۵

همزمان با ایام دهه مبارک فجر، اتاق تندرستی هاویر واقع در مجتمع خوابگاهی سایت مرکزی دانشگاه لرستان با حضور مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری لرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز یکشنبه، 15 بهمن‌ماه سال جاری {چهارمین روز دهه مبارک فجر}، با حضور کوروش بیرانوند، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و مدیران و کارشناسان حوزه کاری تربیت‌بدنی این دانشگاه، اتاق تندرستی هاویر در مجتمع خوابگاهی سایت مرکزی دانشگاه لرستان که مختص دانشجویان دختر است افتتاح شد.

به گفته‌ی دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برای احداث این پروژه و خریداری تجهیزات آن تاکنون حدود 500 میلیون تومان هزینه شده است.

دکتر شاهین می‌گوید این اتاق دارای 130 مترمربع است و در آینده در صورت تأمین اعتبارات مورد نیاز، تکمیل‌تر خواهد شد.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان تشریح کرد این اتاق در راستای عملیاتی شدن قول داده شده به دانشجویان است و باعث تقویت نشاط و تندرستی دانشجویان دختر ساکن خوابگاه‌ها می‌شود.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از حمایت‌ها و پیگیری‌های دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و مدیریت امور عمرانی این دانشگاه، قدردانی کرد.

گفتنی است هاویر یک واژه محلی به معنای «به یاد ماندنی» است.

۱۴۰۲/۱۱/۱۵ - ۲۱:۰۹