تیم دو و میدانی دانشجویان دختر دانشگاه لرستان قهرمان منطقه پنج کشور/ تجلیل با حضور مدیرکل دفتر مشاوره وزارت علوم

۱۴۰۲/۰۹/۰۷

تیم دو و میدانی دانشجویان دختر دانشگاه لرستان با کسب 74 امتیاز، قهرمان مسابقات منطقه پنج دانشگاه‌های کشور شد و با حضور مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم و معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، از تیم‌های برتر تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه شنبه، 6 آذرماه با حضور دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر مرادی، رئیس اداره بهداشت روان مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان (سرپرست کل مسابقات)، دکتر فضل‌اله میردریکوند، مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان و محسن اقبالی، رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان، آیین اهدای جوایز تیم‌های برتر مسابقات دو و میدانی دانشجویان دختر منطقه پنج کشور در ورزشگاه تختی خرم‌آباد برگزار شد.

این مسابقات به میزبانی دانشگاه لرستان از 5 تا 7 آذرماه برگزار شد.

تیم های دانشجویان دختر دانشگاه‌های رازی کرمانشاه با 64 امتیاز و ایلام با 22 امتیاز به ترتیب در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

مریم بارانی‌بیرانوند، مربیگری تیم دو و میدانی دانشجویان دختر دانشگاه لرستان و دکتر آذر تیموری‌طولابی، سرپرستی این تیم را عهده‌دار بودند.

اسامی دانشجویان تیم دانشگاه لرستان و عناوین:

۱۰۰ متر مانع: فاطمه شعبان، اول.

۱۰۰ متر آزاد: سهیلا شیرالی، اول، بیتا سرلک، دوم.

۵۰۰۰ متر: فائزه محمودی، دوم.

پرتاب وزنه: گلنوش میردریکوند، سوم.

پرش طول: فاطمه شعبان، اول؛ رعنا فرجی‌نژاد، دوم.

۴۰۰ متر: زینب حسینی، دوم؛ راضیه بهاری، چهارم.

پرش سه‌گام: رعنا فرجی‌نژاد، اول.

۲۰۰ متر: سهیلا شیرالی، اول؛ زهرا خداوردی، چهارم.

۱۵۰۰ متر: زهرا خداوردی، سوم؛ فائزه محمودی، چهارم.

پرتاب نیزه: بیتا سرلک، اول؛ زینب خادمی، سوم.

پرتاب دیسک: راضیه بهاری، اول؛ زینب خادمی، دوم.

۱۴۰۲/۰۹/۰۷ - ۱۹:۲۹