نشست پرسش و پاسخ دانشجویان مجتمع خوابگاهی دانشکده کشاورزی با معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار می شود

۱۴۰۲/۰۷/۲۹

نشست پرسش و پاسخ دانشجویی، ویژه دانشجویان پسر ساکن مجتمع خوابگاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و سایر مدیران حوزه معاونت دانشجویی این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست پرسش و پاسخ، روز دوشنبه، اول آبان سال جاری، ساعت 19 برگزار می شود.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و هیئت همراه از خوابگاه ها بازدید می کنند و دانشجویان ساکن این خوابگاه ها، دیدگاه ها، مطالبات و مشکلات صنفی خود را با دکتر مهدی شاهین و هیئت همراه در میان می گذارند.

چند روز پیش نیز معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در مجتمع خوابگاهی فاطمیه دانشگاه لرستان (ویژه دانشجویان دختر) حضور یافت و به پرسش های دانشجویان دختر، پاسخ داد.

۱۴۰۲/۰۷/۲۹ - ۱۲:۱۳