موفقیت دانشجوی دانشگاه لرستان در مسابقات مجازی دانشگاه های کشور

زینب خادمی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد فیریولوژی کاربردی دانشگاه لرستان توانست در مسابقات مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور، مقام سوم را از وزن دوم (منفی ۶۵ کیلوگرم) در رشته ووشو، کسب کند.

این مسابقات زیرنظر اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با حضور ۱۴۴ دانشجوی ورزشکار از ۵۰ دانشگاه کشور، به صورت مجازی برگزار شد.

باتوجه به شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ (کرونا) که در سال‌های اخیر ایجاد شده است مسابقات به صورت مجازی در رشته‌های مختلف ورزشی از جمله رشته ووشو، برگزار شد‌ه‌اند.

دانشجویان دختر و پسر در رشته‌های مختلف ورزشی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در این مسابقات سراسری شرکت کردند.

به نفرات برتر، حکم قهرمانی و جوایز اهداء شد.

هیئت داوران براساس فیلم‌های ارسالی شرکت‌کنندگان در دو بخش تالو و ساندا (رشته ووشو) به داوری پرداختند و نفرات برتر را انتخاب کردند.

زینب خادمی از دانشگاه لرستان توانست در بخش «ساندای دختران»، رتبه سوم را در سطح دانشجویان دختر دانشگاه‌های کشور (رشته ووشو) کسب کند و این

موفقیت ورزشی را برای دانشگاه لرستان به ارمغان آورد.

۱۴۰۰/۱۰/۰۹ - ۰۰:۰۰